Foredrag med Bertil Nyheim Kongsvold Fjellstue 28. september

Foredrag med Bertil Nyheim Kongsvold Fjellstue torsdag 28. september kl. 19:30.

Sett av kvelden torsdag 28. september kl 19:30 da kommer Bertil Nyheim og holder foredrag om valp og unghundtrening - "Klargjøring og forbereding av valp og unghund"

Bertil driver til vanlig Nyheim Hunde- og Fritidssenter - hvor de i tillegg til hundehotell holder kurs og trening for fuglehunder og dens eiere. "Det vi ofte ser er at jobben med dressuren ikke er gjort godt nok, og at det dermed blir stilt krav til den unge hunden som den faktisk ikke er klar for å takle/utføre. Dette gir igjen utfordringer i den videre utviklingen av unghunden og kan i noen tilfeller gi oss utfordringer i den videre utviklingen mot målet; den perfekte jakthund", sier Bertil Nyheim.

Bertil vil i foredraget ta for seg hvordan man på en enkel måte starter formingen av valpen og unghunden frem mot målet; "den ferdige jakthund". Fokus i treningen bør være å unngå problemer som ettergang, stikke av å jakte alene eller å få en treg reiser - "ser vi at det er noe på gang, må vi ta tak i det potensielle problemet FØR det blir et problem", sier Bertil Nyheim

Kom å hør, få gode råd og ikke minst få svar på spørsmål eller problemer dere måtte ha. Det er ønskelig med spørsmål om diverse problemstillinger fra salen!

 

logo appetitt