Foredrag på Hjerkinn Fjellstue

Torsdag 22/9 klokken 20.00 inviterer vi til spennende foredrag med Ulrik Myrhaug, som er ambasadør for Appetitt

Ulrik skal snakke om restitusjon av fuglehund med spesifikt fokus på trening og ernæring. Her kommer det gode tips om hvordan du kan trene, fôre og restituere hunden din best mulig i oppkjøring til sesong, samt mellom jakt-/ og prøvedager. Det blir også mulighet til å stille spørsmål.

Presentasjon av Ulrik:
Mitt navn er Ulrik Myrhaug og er bosatt på et lite småbruk i Holmestrand. Jeg har jakt, trening og konkurranser med stående fuglehund ikke bare som hobby, men som livsstil. Der all ledig fritid går med til å dyrke den store interessen.

Familien fikk første fuglehund da jeg var 13 år, og siden det har jeg hatt masse glede av å drive med hund. Jeg er utdannet instruktør og har vært aktiv som instruktør på Sando Hundesenter siden 2011.

Jeg konkurrerer aktivt og har oppnådd flere gode resultater, Jeg har vært med å vinne NM lag 3 ganger og har vunnet en gang individuelt. Jeg har et lite oppdrett «Kennel Lyngtrolla», Hvor ambisjonen er å avle gode fuglehunder. Både i oppdrettet og i mine ambisjoner med hund ønsker jeg å se fremover, og ha høye målsetninger. Nettopp derfor er jeg så glad for samarbeidet med Appetitt, som har høy kvalitet på sine produkter og hele tiden er i utvikling.

Sando Hundesenter 92logo appetitt

Sponsorer for Norsk Derby