Norsk Derby - Foredrag på Hjerkinn Fjellstue!

Foredrag på Hjerkinn Fjellstue!

Torsdag 23/9 klokken 20.00 inviterer vi til spennende foredrag med Cato Martin Jonassen og Milla Nilsen fra Appetitt Cato har holdt på med hund siden barndommen og har bred erfaring fra forskjellige hundemiljøer. Er en aktiv jeger og friluftsmann.

Han er instruktør i Forsvaret, NJFF, NKK og FKF – og holder dermed flere kurs for forskjellige hundeklubber gjennom året. Han innehar og har hatt flere verv i NKK og FKF, dommer og leder av dommerutvalg, samt sensor for nasjonale dommereksamener. Han har også dømt internasjonale fuglehund konkurranser i utlandet en rekke ganger. Konkurrerer aktivt i dag med fuglehunder og har flere NM plasseringer bl.a. både individuelt og lag (gull i begge) Milla er utdannet dyrepleier fra norges veterinærhøgskole, og har jobbet i fôrbransjen de siste 9 årene med ernæring av hund og katt. Hun startet med løpshunder der hun blant annet har vunnet EM-bronse, og har siste årene gått over til stående fuglehund. Hun er en aktiv deltager både på jakt, prøver og utstillinger.

Sammen skal de snakke om restitusjon av fuglehund med spesifikt fokus på trening og ernæring. Her kommer det gode tips om hvordan du kan trene, fôre og restituere hunden din best mulig i oppkjøring til sesong, samt mellom jakt-/ og prøvedager.

Cato Jonassen 2Sponsorer 2021

Sponsorer for Norsk Derby